A Stoking Trade Kft. a Talizmán kert lakópark beruházója, tájékoztatja a lakóparkban ingatlant iránt érdeklődő ügyfeleit, hogy az ingatlanok előértékesítése 2019.08.01. – én kezdődik és 2019.09.01 –től indul az ingatlanok hivatalos értékesítési kampánya és ezzel az értékesítés.
A hivatalos értékesítési időszak megkezdése előtt a lakóparkban ingatlanokat nem értékesítünk, de a kiválasztott lakásokra előjegyzést már felveszünk.

A beruházó a diszkrét ügymenet érdekében sem az oldalon sem telefonon nem közöl árakat, azokról szóbeli tájékoztatást, kizárólag csak az érdeklődő ügyfelek valós regisztrációja után áll módunkban közölni.
A szóban közölt árakat csupán informális célt szolgálnak, a valós vásárlási szándék eldöntéséhez.
Az árak változtatásának és visszavonásának jogát mindaddig fenntartjuk, míg az érintett ingatlan értékesítésére szerződést nem kötöttünk és a vevő az abban foglaltakat nem teljesítette.
A viszonylag alacsony lakás szám miatt, szóbeli vagy más kérésre, nem áll módunkban kiválasztott lakásokat tartani, foglalt státuszba rakni vagy bármilyen módon késleltetni annak értékesítését. A kiválasztott ingatlan értékesítését, kizárólag csak a kölcsönösen elfogadott és aláírt szerződés megkötése után tudjuk garantálni.
A már értékesített ingatlanok árairól és egyéb paramétereiről, harmadik személynek semmilyen információt nem közlünk.

A lakások és garázsok árai egyedi árazással kerültek kialakításra, figyelembe véve a lakás illetve garázs, méretét, elhelyezkedését és más adottságait, valamint a leendő vevő által választott finanszírozási lehetőségeket és igényelt szolgáltatásokat. Ezért nem tudunk sem átalagár, sem négyzetméter ár vonatkozásában információt nyújtani, árakat kizárólag a fönti paraméterek ismeretében közlünk.

A fent leírtak alapján és annak ismeretében ezért szeretnénk felhívni a tisztelt ügyfeleink figyelmét arra, hogy minden érékesítési ár és ajánlat, csak és kizárólag az adott ügyfél részére és adott ingatlan tekintetében és adott időtartamra szól, azt átruházni vagy az ajánlat lejárta után arra hivatkozni nem lehet.

A beruházás Egerben prémium kategóriás beruházásnak minősül, az egyedi elhelyezkedés és magas színvonalú kivitelezési és szolgáltatási tartalmak miatt. 

Ezért ügyfeleink igényeire és a diszkrét ügyintézésre kiemelt figyelmet fordítunk, mind az értékesítés mind pedig a teljes beruházás alatt és azt követően is. 

Lehetőséget biztosítunk a lakóparkban lakást vásárló ügyfeleink részére, hogy a kivitelezés alatt és azt követően is, a lakás üzemeltetése és hasznosítása érdekében VIP – egyedi és személyre szabott ügyintézést vegyenek igénybe, amelyben a teljes körű diszkréció alapszolgáltatásnak minősül.