Stoking Trade Kft. 1993-ban alakult, magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező vállalkozás.A cég kezdetben fűtéstechnikai rendszerek kivitelezésével foglalkozott, majd 1997-től az SBS vállaltcsoport részeként erőművi rendszerek építésével és acélszerkezetes ipari csarnokok kivitelezésével kezdett növekedni, mely üzletág az elmúlt 15 évben a vállalkozás fő tevékenységét jelentette. 2009-től a cég kiterjesztette üzleti irányait, a hagyományos építészeti rendszerek kivitelezésével is.

A Stoking Trade Kft. az elmúlt 29 évben jelentős tapasztalatra tett szert az építőipari kivitelezések területén.
Kiváló műszaki irányító és tervező csapattal, saját foglalkoztatású szakmunkásokkal és megbízható alvállalkozói rendszerrel számos környékbeli és Magyarország más régióban végzett építőipari munkáival egy stabil és a hazai piacon jelentősnek számító múltat tudhat maga mögött.
A cég fő és alvállalkozóként számos lakóépület és társasház projektben vett részt az elmúlt években és ezért 2018-ban úgy határoztunk, hogy az ingatlan fejlesztői üzletággal bővítjük tevékenységünket.

Célunk, hogy kiváló minőségű és magas presztízsű beruházásokat valósítsunk meg, elsősorban Egerben és a régióban, melyek ügyfeleink elégedettségén és projektjeink sikerességén keresztül cégünk presztízsét és sikereit is tovább növelik.
Ezen törekvéseink nyomán kezdtük el az első saját fejlesztésű, társasház építési projektünket, a Talizmán kert lakóparkot, melyre nem csak mint első saját fejlesztésű projektre fókuszálunk kiemelten, hanem a cég jövőbeli terveinek alapját adó, mérföldkőnek számító beruházásnak is tekintjük.

 

stoking logo

 

http://stokingtrade.hu/