Építkezés képei 2020 augusztus

Az augusztus hónap a szabadságok és a nyaralás ideje, bár ebben az évben a COVID járvány miatt ez sokunknak más volt mint a korábbi években. Az építkezés viszont nem állt meg. Az A épület utcafronti részén már az emeleti falazások folynak, a B, D és C épület külső hőszigetelése is elkészült. Augusztusban a gépészeti és a villamos kivitelezési munkák is jól haladtak, a garázsban elkészültek az alapvezetékek és a lakások gépészeti szerelései folynak.

Építkezés képei 2020 július

Július hónapban az A épület földszinti része is elkészült és elkezdtük a B, C és D épületek külső hőszigetelését valamint az épület gépészeti munkákat. Helyükre kerültek az árnyékolók tartó dobozai és a lakások belső vakolása, illetve gipszkartonozása is gőzerővel folyt.

image245

Építkezés képei 2020 június

Június hónapban az A épület kivitelezésére és a B,C és D épületek villanyszerelésére fókuszáltunk. A lakópark udvari részeit felállványoztuk, hamarosan helyükre kerülnek a beépített alumínium redőny szerkezetek és a külső szigetelés is elkezdődik. Júliusban már a gépészeti munkáké lesz a főszerep és az épület szerkezet teljes befejezését tervezzük.

image238

Építkezés képei 2020 május

Ebben a hónapban lebontottuk a toronydarut, mert elkészült a D, B és a C épület belső szárnya. A 270 tonnás autódaru kiemelte a toronydarut a lakópark udvaráról. Így már be tudjuk fejezni az A épületrészt is, június végére az utolsó épületrészek is állni fognak. Közben folyik a villanyszerelés és júniusban a gépészeti munkák is elkezdődnek.

image234

Építkezés képei 2020 április

Áprilisban a tetőépítés folytatódik, a cserepek is a helyükre kerülnek. Beépülnek az ablakok, készül a garázs hőszigetelése, készülnek a lakások belső gipszkarton falai és elkezdődik a villanyszerelés is. Elkezdtük az utolsó épület építését is, így az A épülettel zárul a szerkezet építés.

image222

Építkezés képei 2020 március

Elkezdtük a D és C épületek utolsó emeleteit és lassan ezekre az épületekre is felkerül a tetőszerkezet. Az A épület építése is megkezdődött. A tavasszal minden épület és a tetők is elkészülnek, azután kezdődhetnek a belső munkálatok.

image215

Építkezés képei 2020 február

A C épület 2. szintje már kész. A tető építést is elkezdtük, a januári fagyok után. A B épület tetőszerkezete már áll. A kilátás gyönyörű az épületek emeletéről és a tetőtérből.

image210

Építkezés képei 2020 január

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK ! Január 1.-én csend és nyugalom honol az építkezésen. Már a B, C és D épületek 2. szintjei is állnak, januárban elkezdjük a tető építését. Köszönjük az elmúlt évi munkát az építőknek és a kollegáknak. január második hetétől gőzerővel folytatjuk …
image206

Építkezés képei 2019 november

A B és D épület emeleti lakásainak falai már álnak, a C épület földszinti lakásainak falazata szintén kész. Decemberben elkezdődhet a tetőszerkezet építése és lassan az A épület falazásához is hozzákezdünk. A D épület egyik emeleti lakásából, már látszik a gyönyörű panoráma …
image201

Építkezés képei 2019 október

A D épület második szintje készül és elkezdődött az A és a B épület földszintjének építése is. A gyönyörű októberi idő, nagyon kedvező volt a munkához.
image198

Építkezés képei 2019 mérföldkő

Épülnek a lakások falai, a D és C épület első lakásai már látszanak. A szép őszi idő kitűnő ehhez a munkához, reméljük hosszú és kellemes ősz elé nézünk, így a munka is töretlenül haladhat.
image194