Építkezés képei 2021 november

Novemberben végre elkészült az utcafront és feltöltésre került az udvar és a kert. A jó minőségű termőföldbe tavasszal gyönyörű zöld gyep kerül majd. Elkészültek a lakások festései és már csak a műszaki átadás előtti utómunkák vannak hátra. A már gazdára talált lakásokat burkoltuk és várjuk a belsőajtókat.

Építkezés képei augusztus

Augusztus hónapban elkészültünk az épületek külső színezésével, már csak az utcafront hiányzik, amit a kertfeltöltés és kerítés építési munkák befejezése után, illetve az ideiglenes közlekedő út elbontása után, szeptemberben fogunk elkészíteni. Július és augusztus hónapokban a lakások több mint felének belső festése egy rétegben elkészült. A második réteget közvetlenül a használatbavételi engedély megszerzése előtt fogjuk…

Építkezés képei 2021 június

Több hónapig nem tudtunk látványos új képekkel szolgálni. Ez idő alatt elkészültek a tetők és a bádogos munkák nagy része. A gépészeti rendszer a D, B és C épületben. A gipszkartonozás, a közmű bekötés, elhelyezésre kerültek a belső tűzgátló ajtók a garázsban és a homlokzat szigetelés is elkészült a belső udvaron. Júniusra a B, D…

Építkezés képei 2021 január

Januárban elkészültünk végre az A épülettel is. Így  a lakópark teljes tetőszerkezete elkészült, az A épület lakásaiba is bekerültek az ablakok. A gépészeti rendszer szerelése is lassan befejeződik már csak az A épület lakásaiba kell befejezni a gépészeti munkákat. A kazánház is kész, februárban elindulhat a próbafűtés. Sajnos a hideg és csapadékos idő kicsit hátráltatja…

ÉPÍTKEZÉS KÉPEI 2020 SZEPTEMBER

Szeptember hónapban a B és D épületek gépészeti szerelése, a C épület tetőszerkezet építése és az A épületrész szerkezetépítése folyt.

ÉPÍTKEZÉS KÉPEI 2020 AUGUSZTUS

Az augusztus hónap a szabadságok és a nyaralás ideje, bár ebben az évben a COVID járvány miatt ez sokunknak más volt mint a korábbi években. Az építkezés viszont nem állt meg. Az A épület utcafronti részén már az emeleti falazások folynak, a B, D és C épület külső hőszigetelése is elkészült. Augusztusban a gépészeti és…

ÉPÍTKEZÉS KÉPEI 2020 JÚLIUS

Július hónapban az A épület földszinti része is elkészült és elkezdtük a B, C és D épületek külső hőszigetelését valamint az épület gépészeti munkákat. Helyükre kerültek az árnyékolók tartó dobozai és a lakások belső vakolása, illetve gipszkartonozása is gőzerővel folyt.

ÉPÍTKEZÉS KÉPEI 2020 JÚNIUS

Június hónapban az A épület kivitelezésére és a B,C és D épületek villanyszerelésére fókuszáltunk. A lakópark udvari részeit felállványoztuk, hamarosan helyükre kerülnek a beépített alumínium redőny szerkezetek és a külső szigetelés is elkezdődik. Júliusban már a gépészeti munkáké lesz a főszerep és az épület szerkezet teljes befejezését tervezzük.

ÉPÍTKEZÉS KÉPEI 2020 MÁJUS

Ebben a hónapban lebontottuk a toronydarut, mert elkészült a D, B és a C épület belső szárnya. A 270 tonnás autódaru kiemelte a toronydarut a lakópark udvaráról. Így már be tudjuk fejezni az A épületrészt is, június végére az utolsó épületrészek is állni fognak. Közben folyik a villanyszerelés és júniusban a gépészeti munkák is elkezdődnek.

ÉPÍTKEZÉS KÉPEI 2020 ÁPRILIS

Áprilisban a tetőépítés folytatódik, a cserepek is a helyükre kerülnek. Beépülnek az ablakok, készül a garázs hőszigetelése, készülnek a lakások belső gipszkarton falai és elkezdődik a villanyszerelés is. Elkezdtük az utolsó épület építését is, így az A épülettel zárul a szerkezet építés.

ÉPÍTKEZÉS KÉPEI 2020 MÁRCIUS

Elkezdtük a D és C épületek utolsó emeleteit és lassan ezekre az épületekre is felkerül a tetőszerkezet. Az A épület építése is megkezdődött. A tavasszal minden épület és a tetők is elkészülnek, azután kezdődhetnek a belső munkálatok.

ÉPÍTKEZÉS KÉPEI 2020 FEBRUÁR

A C épület 2. szintje már kész. A tető építést is elkezdtük, a januári fagyok után. A B épület tetőszerkezete már áll. A kilátás gyönyörű az épületek emeletéről és a tetőtérből.

ÉPÍTKEZÉS KÉPEI 2020 JANUÁR

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK ! Január 1.-én csend és nyugalom honol az építkezésen. Már a B, C és D épületek 2. szintjei is állnak, januárban elkezdjük a tető építését. Köszönjük az elmúlt évi munkát az építőknek és a kollegáknak. január második hetétől gőzerővel folytatjuk …

ÉPÍTKEZÉS KÉPEI 2019 NOVEMBER

A B és D épület emeleti lakásainak falai már álnak, a C épület földszinti lakásainak falazata szintén kész. Decemberben elkezdődhet a tetőszerkezet építése és lassan az A épület falazásához is hozzákezdünk. A D épület egyik emeleti lakásából, már látszik a gyönyörű panoráma …

ÉPÍTKEZÉS KÉPEI 2019 OKTÓBER

A D épület második szintje készül és elkezdődött az A és a B épület földszintjének építése is. A gyönyörű októberi idő, nagyon kedvező volt a munkához.

Építkezés képei 2019 mérföldkő

Épülnek a lakások falai, a D és C épület első lakásai már látszanak. A szép őszi idő kitűnő ehhez a munkához, reméljük hosszú és kellemes ősz elé nézünk, így a munka is töretlenül haladhat.