Az általunk javasolt fizetési konstrukció az alábbiak szerint alakul.

1. A lakás kiválasztását követően egy regisztrációs megállapodásban rögzítjük a kiválasztott lakás, garázs számát, méretét és vételárát, valamint a fizetési kondíciókat. A lakás foglalt státuszba kerül.

2. A sikeres regisztráció után 3 munkanapon belül felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy az adásvételi előszerződés pontos időpontját meghatározzuk.
3. Az adásvételi előszerződés aláírását követő 48 órán belül az ingatlan vételárának 50% át szükséges önnek átutalnia, melyből 25% foglalónak 25% pedig vételár előlegnek számít.
4. A társasház teljes tetőszerkezetének készre jelentésekor értesítjük önt és ezt követően 8 napon belül, szerződés szerint a vételár további 20% át szükséges önnek megfizetni. (már elkészült)
5. Az ön kiválasztott lakásának gépészeti, festési és burkolási munkáinak készre jelentését követően értesítjük önt és megtekintheti a lakást. Az értesítést követő 8 napon belül a vételárrész további 20 % át szükséges önnek átutalni számunkra.

6. A lakásának átadását követően, 3 munkanapon belül szükséges önnek a fennmaradó vételárrész, további 10% át megfizetni.

A fentiektől eltérő finanszírozási konstrukciót is ki tudunk alakítani és természetesen az ön igényeit igyekszünk a lehető legrugalmasabb és legkorrektebb módon kiszolgálni